KfS Kungsholmen Runt, 4 maj 2024
KfS Eskilstuna Runt, 16 september 2023
KfS Linköping Runt, 17 september 2023
ANMÄLAN
SÖNDAG
17 SEP
2023


Spring vårt nya lopp och vinn presentkort

2023-02-08
VI firar öppningen med det tredje arrangemanget i KfS löparserie med att lotta ut 5 st presentkort (per lopp) till Coop om 1 000 kr vardera bland er som springer i ETT av våra lopp, i Stockholm, Eskilstuna och Linköping.Loppet arrangeras av IK Akele i samarbete med Linköpings GIF Friidrott. Den vackra banan längs med Stångån är fem kilometer lång. Välj att springa ett eller två varv med start, varvning och mål vid Trädgårdsföreningens scen. Se på kartan hur den följer ån norrut till Stångebro, sen ner till Tannefors sluss och tillbaka till Trädgårdsföreningen på västra åpromenaden via Atlasgatan och Lasarettsgatan.

KfS är titelsponsor till alla tre lopp som springs runt centrala delar av de tre städerna. Det är:

13 maj, KfS Kungsholmen Runt - #kfskungsholmenrunt
16 sep, KfS Eskilstuna Runt - #kfseskilstunarunt
17 sep, KfS Linköping Runt - #kfslinköpingrunt

Allt du behöver göra är att anmäla dig, springa ett av dessa lopp och lägga upp en bild på löpardagen med dess # (ovan), så är du med i utlottningen av 5 st Coop-presentkort per lopp, värda 1 000 kr vardera.

Kom i håg att du som medlem också får 100 kr i rabatt på anmälningsavgiften - Är du inte medlem än? Bli medlem här!

När du skaffade Coop-kortet blev du samtidigt medlem i en konsumentförening. Vi i Konsumentföreningen Stockholm är nu över 1,2 miljoner medlemmar som tillsammans äger och driver Coop-butiker i Stockholm, Östergötland, Södermanland och Uppsala. Coop-kortet är ditt medlemsbevis och nyckel till dina förmåner och medlemserbjudanden på kfstockholm.se och coop.se.